Menu
返回
Eng              

Whatsapp: 6999 9932

X
关闭

客戶心聲

客戶心聲
關閉

鴨脷洲 南灣6座 中層 B室 游生游太

Canis/Allen,
I want to thank you whole heartedly for expediting the last few important part of the project.
These enable  you for the me to carry out and host the Christmas party in my house although not yet completed 100%
Comments from the guest were well received and I hope you might get further business eventually.
The lighting effect designed by Allen were excellent.
It brought out a very modern concept for the small flat.
Understand Allen wish to come and see the whole flat when completed.
You two are invited to come for dinner at home anytime you prefer.
Thanks to you both for giving us a really attracted flat

大埔 南華莆村三層村屋 譚生 譚太

"Our designer Annie is very professional! Wonderful!"

九龍塘 又一村 陳先生

"服務態度良好,交貨準時!"

元朗 洪水橋尚城 何生 何太

"好!!物有所值!!"

北角 寶馬山花園 伍先生 伍太太

"Your services are very professional and helpful. Overall quality is high. 

Thank you very much!

多謝Barry, 多謝Winnie, Carman & 輝隊很專業。"

澳門 聯新廣告場 李小姐 高小姐

"對裝修及設計師要表揚,工作細心、工作態度好,為公司贏榮譽。"

南區 薄扶林花園 陳太

"欣賞設計師可以替她解決空間規劃上所煩惱的問題。"

沙田半山一號云頂 胡太太

"非常好 Very Good

安裝師父細心友善、勤力、盡責"

西貢清水灣獨立屋連天台 陳先生 陳太太

"安裝同事非常細心,服務態度非常滿意,溝通及應變能力非常專業。"

北角清華大廈 吳先生 吳太太

"Proper project management is meet promised delivery other thing else is well accepted accepted & satisfied."

大圍名城 陳先生 黃小姐

"特別欣賞安裝員,專業、態度認真、有禮、整潔企理"

元朗Yoho Midtown 李先生 李太太

“ 我總括講非常滿意,尤其是設計師”Annie”,安裝部凌先生都非常好,多謝設計師”Annie”的安排。

Annie Ko設計師好有信用,給我信心,以致日後再找她做裝修都好放心,亦一定推介給朋友,今次是自己搵你靚靚屋,不是經朋友介紹的,所以最初非常擔心,其實自己都有相熟朋友做設計公司,不過不太想,恐怕有麻煩難開口。

Annie Ko令我很滿意的一個設計師,下次有幸再換樓,一定會搵番她,她不怕我煩,盡量包容和理解我問題,好藉得介紹她給朋友,她令我很舒服,對我承諾一一做到,她話盡量早給我送傢俬,最後真的預期交給我,很開心,多謝Annie Ko


日出康城 首都 彭生(退休人仕)

"Thanks very much for your well design. Wish you have an extreme prosperous Tiger Year!"

南區 貝沙灣 陳生(國際知名飲品行政總裁)

"All of the processes from site measurement to the apartment move in has been extremely smooth, I really appreciate your efforts. I would definitely recommend Decor House to my friends for the interior design and home furnishing services."

北角 和富中心 鄭太 (航空業)

"在使用你們的服務之前,家中的東西都塞得滿滿,雖不致「寸步難移」但感覺始終有欠整潔。因想改動間隔,並順道重整家屋,便找了你們幫手。首先,裝修後感覺高貴舒適,另外,家中的東西跟以往差不多,但新設計後竟然還有大量空間可用。如果沒有遇到你們,大概雜物過多的情況恐怕都不會改善。"

奧運君滙港 何生 (國際影音器材公司副總裁)

"我明白既要大量儲物但要少櫃的要求並不簡單,看到你盡心盡力為我設計家居。在此深深感謝。我對新居非常滿意!"

九龍塘 畢架山花園 林生 (專業人士)

"You are so patient and understanding, we had a good time of discussion about our design. It was a nice experience of using your services。"

大埔 葡萄園 吳生 (商人)

非常感謝。這幾個月不停地打擾你們,與你們討論設計是一個快樂的時光。期望日後有機會整理新居時可以再與你們見面。

Q:您對靚靚屋門市有什麼評價?
A:客人吳生說:「靚靚屋嘅門市夠哂大,入面有好多好靚同慳位嘅設計,啲設計好有啓發性,基本上入去行一轉已經比倒好多設計意念比自已。另外,同設計師傾設計嗰陣,設計師可以即時帶我喺門市睇個效果,感覺好實在。」

北角 海峰園 劉生(高級行政人員)

"謝謝你的用心講解,和你傾設計的過程都非常充實,現在我都算半個設計師了,朋友們經常都會問會設計方面的問題,哈哈。"

天后 維多利中心 鄭生(國際物流公司總裁)

Q:為什麼您會再度使用靚靚屋?
A:客人鄭生說:「以前都係用靚靚屋,覺得個design風格好啱我,設計又夠哂體貼。今次因為屋企有小朋友,想整過間屋,所以就搵多次靚靚屋。今次設計我冇乜俾意見,任佢地設計,結果我都係非常滿意,無論傢俬物料我都覺得好好,又有好多適合小朋友的貼身設計,交俾靚靚屋我就放心。」

寶馬山 賽西湖大廈 梁生 (建築師)

謝謝你們。在香港找到一間合適的室內設計公司並不容易。
對於你們的傢俬產品和服務正正合乎我的期望。希望日後再有機會合作。

Q:作為則師的您,為何會選用靚靚屋?
A:客人梁生說:「我自己本身係則師,當然好熟悉傢俬裝修市場。我自己計過數,一來唔使自己落手落腳諗設計,二來睇返個價錢同質素,計計埋埋其實仲抵過自己搞,所以我就搵咗靚靚屋。 另外值得一讚係設計師質素唔錯,做事有心思得來又夠哂爽快,個人來講我非常滿意。」

澳門 南灣壹號 陳生 (商人)

謝謝你們遠渡過來澳門,你們的專業精神之前在澳門我從未感受到。你們是具水準的公司,請多點在澳門推廣,謝謝。

Q:您認為靚靚屋的產品質素如何?
A:客人陳生說:「靚靚屋傢俬質素好高,喺澳門冇一間傢俬鋪有咁具質素嘅傢俬,而家我都會叫澳門朋友去搵靚靚屋整傢俬。」

元朗Yoho Town梅小姐 梅小姐 (出版社編輯)

"謝謝你一直勞心勞力為我設計新居,無論結果如何。我都覺得十分開心,因設計的過程,本身就是一種樂趣!我倆能有默契,互相交流,更叫我喜出望外!我們因此而見多了面,不是更好嗎?"

中國佛山 李生 (商人)

我不懂得說廣東話,需要你們整個流程都用普通話講解,你們職員的國語非常流利,謝謝你們。

Q:您對靚靚屋的客戶服務有什麼評價?
A:客人李生說:「我不懂得廣東話,整個流程都需要職員及設計師用普通話講解,非常感謝靚靚屋的職員,他們的國語非常流利,我非常滿意服務。

中半山 寶樺臺 陳生 (中學校長)

With Thank and Appreciation.

Q:您如何認識到靚靚屋?
A:客人陳生說:「本來就諗住間多兩間房俾仔女同工人用,順便整整間屋。咁喺電視見倒靚靚屋設計單位,都覺得幾靚,於是就搵咗靚靚屋。搵咗你地之後,除咗覺得靚靚屋的傢俬同裝修物料有好多款式同好靚之外,設計師的空間規劃都俾咗我好大驚喜;間屋由三房變做五房之後,住落唔覺特別焗促之餘,屋企擺野的地方仲多過以前,而家成家人都住得好開心。」

南區 海怡半島雙連單位 莫生 (商人)

Q:您對靚靚屋整個服務流程最印象深刻的是什麼?
A:客人莫生說:「設計師好細心咁由頭到尾講解整個設計方案嘅理念,令到自己都可以投入到個設計過程,好似自己同設計一齊去完成間屋咁,成個設計過程都充滿樂趣。嗰種一齊成長,建立友誼嘅經驗令我最印象深刻。 而家同設計師已經成為好朋友,得閒都會一齊食飯,講返間屋點。」

鑽石山 星河明居 李生(高級行政人員)

Thanks for your professional opinion and service. All the best wishes to you and your company!

鰂魚涌 康怡花園 蘇太 (紡織業)

Q:您對靚靚屋工程有什麼看法?
A:客人李生說:「靚靚屋工程好好,唔同顏色質感嘅物料都有得揀;藝術漆好細
緻,選擇又多,香港都冇邊間公司有咁多藝術漆效果可以揀。師傅手工好好,做
出來效果我好滿意。特別要讚各工程監督,佢地好好人,問親野都冇詐型,成個
工程都跟得好足,好專業。」

大圍 名城 姚生(貿易公司董事)

謝謝你們,我家的小朋友很喜歡現在的設計,或許我們的要求比較特別一點,但你們做得出來的效果與我們想法很相近,謝謝你們把我們的想法實現出來。

大埔 悠然山莊 朱小姐 (成衣廠家)

"我們家人都衷心感謝貴公司。從施工到工程順利完成,一切都按時間表行事,準時完工。另外我十分欣賞你們一班齊心又有禮貌的員工,每一個小節都顯示出你們對設計及工程的熟悉。"

Whatsapp: 6999 9932